Slide
4

Tipuri de abonamente

Pentru cei ce-l cunosc sau pentru cei ce abia il descopera pe Acum

234

Cutii expediate

Primilor cutezatori

342

Părinți multumiti

Care au intrat in tara lui Mai Mult Timp Împreună

sec2

Cum
functioneaza?

Cu sute de variante de jucării disponibile, e uneori greu pentru părinți/bunici să aleagă jucăria potrivită. Noi vă propunem un abonament la jocuri și activități educaționale, livrate lunar într-o cutie veselă, concept unic în România. Astfel, copiii primesc în fiecare lună propuneri de activități diferite, cu toate materialele necesare incluse, pe care să le facă împreună cu părinții. Pentru Cutia lui Acum, echipa noastră alege cele mai bune jocuri și activități potrivite vârstei și le oferă clienților la ușă, lunar, pe bază unui abonament plătit prin intermediul magazinului online. De câte ori ați vrut să faceți o activitate care suna tare bine pe internet, dar ați renunțat pentru că nu aveați pe moment toate rechizitele, iar după drumuri la papetărie, interesul copiilor pentru activitate nu a rezistat nici 5 minute? Cutia lui Acum este un mediu de joacă pregătit cu grijă, care include lunar TOT ce e nevoie pentru desfășurarea activităților propuse, pentru că știm că viața de familie este agitată și fiecare moment contează. În plus, Cutia lui Acum încurajează conectarea cu părinții, prin activități de tip jocuri de echipă, activități de gătit, jocuri de roluri, etc.

Cutiile lui Acum se adresează copiilor cu vârste între 3 și 8 ani și includ, printre altele:

  • activități creative distractive, simple, cu toate materialele incluse, de realizat în familie;
  • o carte, pentru că prin cărți se deschid ușile imaginației;
  • piese magnetice de construcție (colectează-le pe toate!);
  • o provocare comunitară care să inspire întreaga familie, pentru că vrem ca toți copiii să învețe că oricine, oricât de mic sau mare, poate face o diferență, poate oferi, ajuta, consolida și fi parte din comunitate.

Ce este
Cutia lui Acum?

Cutia lui Acum* a fost creată odată ca niciodată, în familia împărătească a lui Vin Îndată! care locuiește direct în țara lui Mai Mult Timp Împreună. Este un mic univers de veselie, cu jocuri și activități practice, ambalat într-o cutie călătoare. Cel mai mare mister al său e puterea magică de a-i aduce împreună pe minim doi membri ai familiei cu vârste diferite și de a-i ocupa intens cu … ai să vezi! Se reînnoiește în același timp cu luna de pe cer, și ajunge îmbujoarată toată chiar la ușa ta!

*de fapt, numele său complet este Cutia lui Acum și Aici Care Ascultă de Cei Mici dar cine mai are timp de prezentări bombastice în zilele noastre?

Povestea
noastră

Copii nu spun “Am avut o zi grea, pot să-ți povestesc?”. Ei spun “Hai sa ne jucăm!”
( Lawrence J. Cohen )

Pentru că copiii învață cel mai bine prin joacă, iar părinții simt deseori că nu se joacă suficient cu copilul lor, Cutia lui Acum este un mijloc ideal de conectare între părinți și copii într-un context care inspiră creativitatea, fiind în același timp un starter pentru discuții despre valori precum generozitatea, empatia sau importanța comunității.

Cutia lui Acum – prilej de ancorat în universul preferat!

Abonamente

Ne jucăm? Neaparat!
O data & gata
93 RON / o luna
O luna x Cutia lui Acum
-
-
-
-
3xNiciodata
85 RON / 3 luni
3 luni x Cutia lui Acum
Plati recurente
8% discount la pretul cutiilor
-
-
6-Sase
POPULAR
82 RON / 6 luni
6 luni x Cutia lui Acum
Plati recurente
12% discount la pretul cutiilor
Bonus piesa de constructie magnetica - 4 roti (luna a 6-a)
-
2 spre 10+
79 RON / 12 luni
12 luni x Cutia lui Acum
Plati recurente
15% discount la pretul cutiilor
Bonus piesa de constructie magnetica - 4 roti (luna a 6-a)
Bonus piesa de constructie magnetica - motor (luna a 12-a)