SERVICIUL CLIENȚI

INTREBARI FRECVENTE

Poți alege dintre următoarele metode de plată: cu cadrul Visa sau MasterCard prin PayLike sau plata ramburs.

Poți bineînțeles comanda oricând de pe site-ul nostru folosind tableta sau smartphone-ul. Nu trebuie decât să vizitezi magazinul nostru de pe browserul de pe mobil. Prezentarea site-ului a fost optimizată special pentru dispozitivele mobile.

Din păcate, în prezent nu se poate comanda telefonic. Însă serviciul nostru de relații cu clienții te va ajuta în cazul în care ai întrebări despre efectuarea unei comenzi online, despre o reclamație sau despre procesul de retur. Contacteaza-ne la contact@cutialuiacum.ro

Anulările sunt posibile pe CUTIA LUI ACUM, în măsura în care comanda ta nu a fost încă expediată. Te rugăm să ne contactezi prin email la contact@cutialuiacum.ro pentru ca solicitarea ta de anulare să poată fi verificată.

Te rugăm să reții faptul că modificarea ulterioară a adresei de livrare nu este posibilă pe CUTIA LUI ACUM. Comenzile sunt procesate imediat şi, prin urmare, nu putem din păcate garanta faptul că modificarea este operată. În cazul în care adresa de livrare indicată nu poate fi găsită sau coletul nu poate fi livrat, acesta va fi returnat către noi. De îndată ce livrarea a fost recepționată și verificată de către noi, rambursarea va fi efectuată prin metoda de plată indicată de către tine.

NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI

CONTACTEAZA-NE